o nama Dobitnici nagrade
World Elite Photographers

Dobitnik svetski priznate nagrade vama na usluzi

 

Upoznajte Dragana Petrovića

Dragan Petrović je lice FVS-a i svojim radom, iskustvom, profesionalizmom i ljubavlju prema poslu je izgradio brend iza kojeg stoje kvalitet i zadovoljni klijenti širom sveta. Dobitnik prestižne nagrade World Elite Photographers, svoju strast čuva za trenutke u kojima vidi lepotu vrednu pamćenja, a sa svojim timom je pretvara u fotografije i snimke o kojima se priča. Zna da je ljubav prema svakom poslu važna, ali svoj doživljava kao stvaranje umetnosti od ljubavnih priča parova sa kojima radi.

 

„Fotografija kao proizvod koji reflektuje emociju i evocira uspomenu je umetnost koju delim sa vama.“ – Dragan Petrović

Rentiranje opreme Fotografisanje Uz najsavremeniju opremu i tim profesionalaca, svaka želja klijenta je ispunjena od početka do kraja. Bez obzira da li želite kompletan paket usluga ili samo da rentirate našu opremu, garantujemo kvalitet i vrhunsku saradnju koja daje najbolje rezultate. Pogledajte šta sve radimo za vas. snimanje kamerom štampanje fotografija snimanje spota Dnevnik vaših uspomena Šta sve radimo za vas?

Slikali smo venčanja širom sveta

 

Ljubav ne bira mesto, a mi smo je pratili sve do:

Nemačke, Grčke, SAD, Francuske, Švedske, Holandije, Hrvatske, Italije, Austrije, Švajcarske, BiH-a, Slovenije, Crne Gore

i mnogih drugih destinacija.

 

Vreme je da se upoznamo

Svaka vaša želja je izazov koji rado prihvatamo